čtvrtek 18. dubna 2013

Ilona Andrews - Taková normální konverzace při obědě

Ilona s Gordonem vedou na svých stránkách blog nejen o psaní a svých knížkách, ale sem tam přihodí i nějaký ten zážitek ze života... je vidět, že se opravdu nenudí. Není nad to, když se s někým inspirujete navzájem. V hlavní roli nájemní zabijáci a iPhony při obědě.


Gordon: Ty žampiony jsou opravdu dobré.

Ilona: Dík. Myslím, že se mi docela povedly.

Gordon: Sýr je taky fajn.

Ilona: *přemýšlí nad blížící se slavnostní narozeninovou večeří pro děti*: Ráda bych sehnala nové telefony ještě před výletem. Řekla jsem dětem, že by je mohly mít jako dárek k narozeninám.

Gordon: Když vezmu v úvahu, jak vypadají ty jejich současné iPhony, měly by na ty nové opravdu začít dávat pozor.

Ilona: To jsem jim zdůrazňovala. I když, nejhorším trestem pro ně bude mít rozbitý telefon, takže jsem jim řekla, že jestli ty nové rozbijí, tak jim prostě nezaplatíme opravu.

Gordon: Jsou neopatrné.

Ilona: Já bych řekla, že z půlky za to může jejich neopatrnost, z půlky špatný design. Můj (starší) iPhone mi už párkrát spadl displejem na zem, ale nikdy se nerozbil.

Gordon: Pouzdro ztlumilo náraz.

Ilona: T. (dítěti bydlícímu na druhé straně ulice) takhle spadl taky i s pouzdrem a displej se mu rozprsknul. Ty nové iPhony se dají zničit mnohem lehčeji.

Gordon: Je to tím sklem.

Ilona: Není ani tvrzené. Žádné malé neostré úlomky, rozpadne se na střepy. Řekni mi, kdo to mohl vymyslet… tak, teď vyrobíme telefon, o který si můžete rozřezat ruku, když ho rozbijete?

Gordon: Tím by se dalo někoho dobře zabít.

Ilona: To je perfektní způsob, jak někoho zabít.

Gordon: Nájemný zabiják projde skrz detektor kovů.

Ilona: Prohledají ho kvůli zbraním a nenajdou vůbec nic.

Gordon: Vejde dovnitř, rozbije svůj iPhone, vytáhne střep a pak jím prořízne své oběti hrdlo. Pravděpodobně zná přesný bod na displeji a úhel.

Ilona: Nebo by ho mohl naštípnout o hranu jakéhokoliv stolu… nebo třeba toaletního stolku.

Gordon: Hmm.

Ilona: Hmm.

A takhle to u nich vypadá při obědě.



přeloženo z blogu autorů

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Úžasný... =D... Začnou mluvit o žampiónech a skončí u toho, jak nájemný vrah může zabít lidi pomocí mobilu... Já ty dva prostě miluju... Děkuju za překlad...

Havrabel řekl(a)...

Rádo se stalo :) Já je mám taky moc ráda, právě kvůli těm jejich nápadům... byla by škoda ochudit české čtenáře o to, že to vůbec nejsou žádní suchaři. :D

Unknown řekl(a)...

Tak tohle je docela slušná konverzace..:D Krásná ukázka nepozorovaného odběhnutí od tématu..:D Ti dva sou prostě dvojka..:)